Piattaforma di comunicazione ufficiale per la festa nazionale svizzera!
ROMANIA

Ambasada Elveției din România

Inno nazionale

Condividere

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Seguiteci!

La Mulți Ani, Elveția !

Dragi cetățeni elvețieni și prieteni ai Elveției,

Anul trecut, situația nu ne-a permis să sărbătorim Ziua Națională a Elveției. Cu toate acestea, am organizat o întâlnire virtuală pentru comunitatea elvețiană din România. Anul acesta, de 1 august, Ambasada noastră, împreună cu Camera de Comerț Elveția-România și Clubul Elvețian din România au plăcerea de a organiza o seară elvețiană cu mâncăruri naționale, cum ar fi celebra Raclette și cârnați gustoși. Vă așteptăm cu drag !

Pe această pagină, ambasada noastră dorește să vă împărtășească o scurtă retrospectivă a activităților desfășurate de echipa noastră de comunicare prin intermediul câtorva videoclipuri. Descoperiți cum iubesc românii limba franceză, legătura dintre Max Frisch și literatura română, precum și entuziasmul suporterilor români pentru meciul istoric de fotbal Elveția-Franța găzduit la București!

De asemenea, prin intermediul acestui site, veți avea ocazia de a experimenta cum sărbătoresc diferitele Ambasade elvețiene din străinătate această zi specială, de a asculta muzică elvețiană și de a încerca rețete culinare naționale. La mulți ani de ziua națională!

Ambasada Elveției la București

Message

Francofonia în România

Max Frisch și România

Euro 2020 Elveția - Franța la București

Gallery

Condividere 'Missione 1° agosto!'

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp